Etäopiskelijana Aurinkorannikolla!

Perjantaina 13.11. klo 11 Espanjassa (klo 12 Suomessa) kuullaan FinnRadio.FM Nuorten ääni Aurinkorannikolla jakso paljon toivotusta aiheesta eli etäopiskelusta! Toimittajana on Mirka Helander ja vieraina Personal Trainer Riina ja Etsivän työn Karita.

Jaksossa kerromme millaisia erilaisia etäopintoja olemme suorittaneet asuessamme Aurinkorannikolla, miten opinnot ovat sujuneet, miten opinnot rahoitetetaan, mitä haasteita olemme kohdanneet ja miten voisimme yhdessä edistää etäopiskelijoiden hyvinvointia.

Mirka suorittaa koko Wellness-tradenomin ammattikorkeakoulutkinnon etänä ja toimii samalla sivutoimisena yrittäjänä. Karita on tehnyt aikaisemmin aikuiskoulutustuella yamk:n opinnäytetyön ja projektiopinnot Espanjassa sekä opettajan pedagogisia opintoja ja urheiluravitsemuksen perusopinnot etänä. Riina puolestaan suorittaa parhaillaan päätoimisen yrittäjyyden ohella psyykkisen valmennuksen ja voimavalmentajan opintoja.

Etäopiskelumahdollisuudet ovat kehittyneet huimasti viime aikoina ja tällä hetkellä on tarjolla myös ilmaisia avoimen korkeakoulun kursseja ja opintokokonaisuuksia. SASKY koulutuskuntayhtymä on jo pitkään tarjonnut ammatillista koulutusta etämahdollisuudella. Monet myös opiskelevat oppisopimuksella työn ohessa palvelukeskuksissa tai muissa yrityksissä (esim. lähiesimieskoulutus, merkonomi).

⁉️ Vielä yksi yleinen kysymys ja vastaus tähän loppuun! Jos tutkinto jon jäänyt kesken Suomessa, aina ei ole pakko palata takaisin koulun penkille Suomeen saadakseen tutkinnon valmiiksi! Esimerkiksi minun kanssani on mahdollista selvittää mitä opintoja puuttuu ja miten niitä voisi suorittaa täällä etänä / työpaikoilla sekä mitä etuuksia on mahdollista hakea.

Lähetyksessä puhuimme kokemuksista alla olevista oppilaitoksista.

SAVONIA, wellness-tradenomi

HAMK, sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen (yamk)

TAOK, opettajan pedagogiset opinnot

UEF avoin yliopisto, urheiluravitsemuksen perusopinnnot

XAMK

TRAINER4YOU psyykkinen valmennus

Jos heräsi kysyttävää esimerkiksi Mirkalta tai Riinalta, laita viestiä Facebookissa tai instagramissa Personal Trainer Riina, Mirka Helander. Karitan saa kiinni +358 40 628 9869 (myös wa) ja karita.snellman@siltavalmennus.fi.

59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki